Baby tøj til dine små

Vil du shoppe nogle tøj til din baby? Mødre behøver ikke at bekymre dig for babytøj mere. Dressing nyfødte spædbørn er så sjovt.

Din baby skal antallet af nyfødte tøj og linned elementer. Derfor er det meget vigtigt, at du forberede dig på forhånd for alt. Husk at nye født vokse meget hurtigt. Dermed vil det tøj, du vil købe dem ganske sandsynligt har en meget kort levetid. Så altid købe to til fem måneder ældre tøj. Her er nogle tips, som vil hjælpe dig med at træffe rigtige valg for din baby.

Ting at huske på, samtidig med at købe

Altid købe nok tøj, for du er nyligt født til at dække de tre tøj ændringer på en dag. Altid vælge blødt materiale, som er behageligt at bære og fjern. Købe holdbart materiale, som er vaskbart og lang levetid. Køb babytøj, som er holdbare ellers bare en vask, ville gøre dem ubrugelige til at bære. Altid gå til elastik bælter og bukser. De er mere behagelig for småbørn og nemt justerbar. Prøve købe løs tøj de giver masser af plads til et barn at flytte benene, leggings og svedeture. Købe uformelige hæle strømper, som de vokser med dit barn. Undgå at købe mønstrede sokker, som løs Garnet fra inde kan fange i dit barns tæer.

Hvad babytøj til at købe?

I betragtning af, at spædbørn vokser meget hurtigt, skal du købe:

• Køb omkring 4-6 undertrøjer eller ‘onesies’

• Køb omkring 3-8 Natkjoler.

• Køb 1-2 baby trøjer især for vintersæsonen.

• Hold altid et lager af Baby bleer klar

• Køb 1-2 sæt Baby håndklæder. Da huden af barnet er blød, altid købe bløde baby håndklæder.

• Køb par par baby sokker

• Købe 2-3 tæpper til at beskytte dem mod kulden.

Babytøj til at undgå

Undgå at købe Mobile Gåstole: de love mange ting men er ubrugelige i slutningen af dagen. De kan være farlige for dit barn og også hjælpe ikke barnet til at gå.

Undgå at købe spædbarn foderautomater: undgå fodring spædbarn foderautomater til et nyfødt barn. Modermælk er den bedste mælk på dette stadium. Brug ikke fast føde, indtil dit barn er i stand til at spise fra en ske. Du kan også konsultere din læge for information om det samme.

Undgå at bruge gynger hængt til dørkarme: undgå at bruge gynger, da de kan være farlige for dit barn.

This entry was posted in Nyheder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.