Gearing er den eneste måde til rigdom

At bygge en alvorlig indkomst du nødt til at bruge gearing. Du opnå dette ved at bruge din tid på at oprette og administrere håndtag. Jeg vil vædde på, at hvis du er kreativ nok, kan du sandsynligvis oprette en løftestang på noget, der kan give en indtægt. Lad mig forklare dette med flere eksempler.

Hvis du ikke har en medarbejder, du ikke udnytte din tid. Begynde at udnytte din tid i en lille måde med noget, der ikke kræver komplekse færdigheder, som en hund omvandrende service. Men få andre mennesker til at gå i hundene. Du gå aldrig i hundene, du fokusere på markedsføring og øge antallet af hunde til at gå, og flere walker medarbejdere. Derefter du ansætter en medarbejder til at håndtere de markedsførings- og opgaver, og så har du en virksomhed, der kører på egen hånd uden dig. Har du en fraværende ejerskab model hvor du har fritid til at starte en anden virksomhed til at udnytte. Du skal lære, at du ikke kan køre et imperium, hvis du laver alt selv. Det gamle citat for denne situation er, “jo mere jeg gør, jo mindre jeg udføre.”

Hvis du ikke gemmer penge hver måned, kan du udnytte dine penge. Start lille, tage 3% af alle indtægter til din checkkonto og flytte det ind i en opsparingskonto. Hvordan vil du arbejde din vej i store tilbud, hvis du ikke har nogen penge til buy-in til mindre tilbud? Der er stadig større boldbaner, men spare penge er nødvendige for at komme ind den entry-level business spil.

Hvis du ikke har konverteret din evne til produkter, du ikke udnytte dine færdigheder. Start lille med noget, som ikke koster noget. Ligesom at skrive en artikel eller en sang, at skære en animalsk figur fra træ, post en tale. Enhver start vil være nyttigt at får du tænker på at skabe produkter fra dine færdigheder. Hvis du kender guiden til alle danske kviklån kun tjenester, de også kan omsættes til produkter: bøger, bånd, software, nyhedsbreve, abonnementstjenester, osv. Hvis du kun har service færdigheder, kan du udnytte dem som første trin ovenfor. Men ud over det, kan du starte markedsføring til nye markeds-kanaler ved at udvikle din egen proprietære produkter, som jeg netop nævnte.

Hvis du ikke har forretningskontaktpersoner, du ikke udnytte et socialt netværk. Begynde at tale med folk om hvad du ønsker at opnå; Jeg kan ikke huske kilden til citatet, men det er, “Han, der har de større rolodex vinder.” De mere iværksætterorienteret forretningsfolk, som du ved, de mere forretningsmæssige muligheder vil du høre om, og dermed mere økonomisk succesrig du kan blive.

Du kan ansætte ikke-fysiske aktiver, der kan udnyttes. Dette er et område, som jeg bruger meget. For eksempel, jeg har tilbudt mit kreditkort til at købe en indkomst ejendom for en partner til at styre, men vi delt indkomst af 50/50. Du kan tilbyde dine kredit og betales til at co-underskrive på et lån. Ved at have god kredit, har du adgang til lån, som du kan bruge til at købe investeringer.

Når du har slidt dig selv på øvelserne, kan du begynde at regne ud, hvordan man kan udnytte alt det du har gjort mod hvad du skal gøre næste. Dette er en kritisk fase. Hvis du har en idé, starter du tænkning som dette, “Jeg ved ikke, hvad de skal gøre, så jeg gætter jeg ikke kan gøre det.” Eller skal du begynde at tænke på dette, “få min rolodex og finde tre mennesker allerede i den industri, der kan være i stand til at pege mig i den rigtige retning. Derefter kalder min bank og lad dem vide, jeg vil bede om nogle penge i de næste par uger for et nyt projekt.”

Nu, hvem ville du satser på at gøre hurtige fremskridt, der vil føre til succes, og der vil ikke være i stand til at bevæge sig ud over deres egen frygt og droppe ideen helt.

This entry was posted in Rigdom. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.