Sådan kommer du i gang med badminton

Hver dag flyver fjerboldene over nettet rundt omkring i de danske sportshaller. Både store og små nyder spillet, og badminton er med god grund blevet en af danskernes favoritaktiviteter. Du får sved på panden, men det er heller ikke hårdere end, at alle kan være med. Du kan spille single eller dele sejrens sødme og nederlagets svige med en doublemakker. Det er helt op til dig.

Badminton er heller ikke noget dyrt spil, men det koster dog penge at leje baner, samt at leje udstyr. Står du og skal bruge penge her og nu for at komme i gang med at motionere, kan du søge på lån NemID og finde det lån, der passer til dine behov.

Hvem skal jeg spille med?

Overvejer du at begynde til badminton, skal du først gøre op med dig selv, hvad dit ambitionsniveau er. Der er nemlig forskel på at spille i en klub eller med dine venner.

Starter du til motionsbadminton i en idrætsklub, skal du betale et fast kontingent, typisk hvert halve år. Til gengæld skal du ikke betale for leje af baner. For den nye spiller er der mange fordele ved at spille i en klub. For det meste er der en træner eller holdleder tilknyttet, der kan lære dig nye tricks og forbedre din teknik. Du kan også vide dig sikker på, at der altid er nogle at spille med, og det er en god måde at få nye bekendtskaber på.

Vælger du i stedet at spille sammen med dine venner, skal I betale for leje af bane. I får dog også en større fleksibilitet, da I ikke behøver at spille på et fast tidspunkt, men selv kan vælge, hvornår I trænger til lidt motion.

Hvilket udstyr har jeg behov for?

Badminton er ikke en sport, der som udgangspunkt kræver særligt meget udstyr. Men det vil alligevel løfte dit spil betragteligt, hvis du investerer i følgende:

  • Ketcher
  • Fjerbolde
  • Skridsikre kondisko

Du kan låne både ketcher og fjerbolde i de fleste haller, men kvaliteten er ofte så ringe, at du er bedre tjent med at medbringe dit eget udstyr.

This entry was posted in lån. Bookmark the permalink.